تولید 15 درصد زعفران خراسان جنوبی در زیرکوه


مدیر جهادکشاورزی زیرکوه گفت: حدود 10 تا 15 درصد زعفران خراسان جنوبی توسط کشاورزان این شهرستان تولید می‌شود.

به گزارش لقمه، محمدابراهیم پور اظهار کرد: زعفران یکی از گرانترین ادویه‌های جهان بوده که دارای خواص فراوانی است.

وی ادامه داد: حدود یک‌هزار و 350 هکتار از اراضی زیرکوه زیرکشت زعفران است.

پیش‌بینی برداشت 6500 کیلوگرم زعفران در زیرکوه

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه با بیان این‌که در زمان کاشت و برداشت زعفران برای تعداد زیادی از افراد اشتغال ایجاد می‌شود، تصریح کرد: در زمان کاشت و برداشت محصول زعفران در زیرکوه برای حدود 13 هزار و 500 نفر روز اشتغالزایی می‌شود.

پور یادآور شد: پیش‌بینی می‌شود امسال 6 هزار و 500 کیلوگرم زعفران از اراضی زیرکاشت این محصول در زیرکوه برداشت شود.

وی با بیان این‌که زیرکوه یکی از قطب‌های تولید زعفران در خراسان جنوبی است، اذعان داشت: این شهرستان با دارا بودن هوای مناسب برای کاشت زعفران و تولید زعفران با کیفیت بالا به یکی از قطب‌های تولید زعفران در خراسان جنوبی تبدیل شده است.

تولید حدود 15 درصد زعفران خراسان جنوبی در زیرکوه

مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه افزود: حدود 10 تا 15 درصد زعفران خراسان جنوبی توسط کشاورزان این شهرستان تولید می‌شود.

پور با بیان این‌که زعفران تولید شده در زیرکوه برای بسته‌بندی به شرکت‌های بسته‌بندی در قاین ارسال می‌شود، خاطرنشان کرد: این محصول بعد از مرحله بسته‌بندی برای مصرف به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان
کدخبر:5530منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۲ هجدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5530.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر