طرز تهیه بادنجان گریل شده برای مهمانی‌ها


گریل کردن نوعی روش کباب کردن در فر، مایکروویو و توری روی کباب پز ها می باشد.

به گزارش لقمه، این روش برای سبزیجاتی مانند هویج، فلفل دلمه ای، پیاز، گوجه فرنگی، کدو و بادنجان پیشنهاد می شود. برای گریل کردن کافی است چند دقیقه سبزیجات را روی گریلِ داغ که کمی به آن روغن زده شده قرار دهید. سبزیجات گریل شده بهترین گزینه برای مصرف با گوشت قرمز و ماهی هستند که به عنوان پیش غذا هم سرو می شوند.


آماده سازی: ۱۰ دقیقه | زمان پخت: ۱۵ دقیقه


مواد لازم (برای ۴ نفر):

بادنجان دلمه­ای بزرگ–۲ عدد (۴۰۰ گرم)

پنیر گودا (ورقه و قالب زده ­شده)–۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای قرمز–۱ عدد (۱۰۰ گرم)

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)–به مقدار لازم

روغن زیتون–۳ قاشق سوپ‌خوری (۴۲ میلی‌لیتر)

سیر (رنده­شده) –۱ حبه (۵ گرم)

نعناع خشک–۱ قاشق سوپ‌خوری

سرکه بالزامیک –۴ قاشق سوپ‌خوری (۵۶ میلی‌لیتر)

کاهو–مقداری برای تزیین


روش تهیه:

بادنجان ها را به ضخامت دو سانتی‌متر به صورت ‌حلقه ای برش دهید، سپس آن ها را در آبکش بریزید و نمک بزنید تا تلخی آن ها گرفته شود. پس از مدت ۱۵ دقیقه با آبِ سرد شسته، در آبکش ریخته و با دستمال حوله ای خشک کنید؛
فلفل دلمه‌ای را به مدت یک دقیقه در قابلمه ای حاوی آب جوش ریخته و بلافاصله به مدت ۳۰ ثانیه داخل ظرفی حاوی آب و یخ قرار دهید (بلانچ کردن)؛ با تیزی چاقو، گوشت داخل فلفل دلمه­ای را جدا کرده و پوست آن را به‌صورت طولی برش دهید؛
گریل یا باربیکیو را روشن کنیـد، روی سینی گریل کمی روغن مایع بریزید تا چرب شود، تمامی حلقـه‌های بادنجان را روی سینی آن بچینید. روغن زیتون، سیر، نعناع، سرکه بالزامیک و نمک را در ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید، سس آماده شده را روی حلقه های بادنجان بریزید و بادنجان‌ها را گریل کنید؛
پس از اینکه بادنجان‌ها گریل شدند، سینی را بیرون آورده، حلقه های پنیر و فلفل دلمه‌ای را روی نیمی از بادنجان‌ها قرار دهید و مجدداً در گریل قرار دهید؛
پس از اینکه پنیر ذوب شد، بادنجان‌ها را از گریل خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار داده، روی آن برگ‌های کاهو بگذارید (مطابق تصویر) و نیم دیگر حلقه‌های بادنجان را روی مواد قرار دهید و سرو کنید.



نکات ایمنی گریل کردن

اگر از گریل کباب پز ها استفاده می‌کنید نکات زیر را رعایت کنید:

هرگز کباب پز را در محیط بسته استفاده نکنید.
بچه‌ها را از محیط گریل کردن دور نگه دارید.
حتماً در کنار گریل، کپسول آتشنشانی یا وسیله ای برای اطفاء حریق داشته باشید.
در هنگام گریل کردن کنار آتش، لباس هایی از جنس نایلون یا لباس های ظریف ابریشمی نپوشید؛ زیرا به راحتی تحت تأثیر آتش قرار می گیرند و خراب یا جمع می شوند.
سینی گریل را همیشه تمیز نگه دارید.
پس از پایان کار حتماً از خاموش شدن آتش مطمئن شوید.

خواص بادنجان

مؤثر در کم خونی، رفع ورم و التهاب، باز کردن رگ ها، جلوگیری از خطر سکته قلبی، درمان بیماری آسم، مفید برای رژیم لاغری، باز کننده عروق، از بین برنده بوی بدن، مسکن درد پهلو

انتخاب و نگه‌داری:

انتخاب: بادنجانی را انتخاب کنید که سفت، سنگین، براق و بدون لکه های رنگ پریدگی روی پوست و همچنین چینِ اول باشد؛ بهتر است از بادنجان کم دانه استفاده کنید. بادنجان‌های کوچک‌تر دانه‌های کمتری دارند و تلخی آن ها نسبتاً کمتر است.

نگه داری: بادنجان به مدت دو روز در جای خنک، تاریک و خشک قابل نگه‌داری است. آن را در جای خیلی سرد نگه‌داری نکنید؛ زیرا باعث قهوه ای رنگ شدن و تلخی بادنجان می شود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۶ آبان
کدخبر:5537منبع:ساناز سانیاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5537.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر