افزایش ۶.۳درصدی قیمت مواد غذایی در جهان


فائو اعلام کرد: مصرف کنندگان مواد غذایی در سطح جهان پس از افزایش 6.1 درصدی قیمت مواد غذایی در ماه ژانویه،در 12 ماه منتهی به فوریه 2013 نیز شاهد تورم قیمتی 6.3 محصولات غذایی بوده‌اند.

به گزارش لقمه، مصرف کنندگان مواد غذایی در سطح جهان پس از افزایش 6.1 درصدی قیمت مواد غذایی در ماه ژانویه، در 12 ماه منتهی به ماه فوریه 2013 نیز شاهد تورم قیمتی 6.3 محصولات غذایی بوده‌اند.

تورم سالیانه قیمت مواد غذایی در دو ماهه اول سال 2013 بیشترین تاثیر را از آفریقا پذیرفته است، قاره‌ای که بر اساس آمار سال به سال افزایش قیمت 7.7 درصدی در ماه فوریه و 8.1 درصدی در ژانویه 2013 را تجربه کرده است.

در مقایسه با فوریه سال 2012، مصرف کنندگان جنوب آسیا بالاترین افزایش نرخ مواد غذایی را شاهد بوده‌اند (13.8+ درصد)،پس از جنوب آسیا،غرب آسیا در مقام دوم قرار دارد (11.2+ درصد)،و آفریقای مرکزی مقام سوم را به خود اختصاص داده است (11+درصد).

استرالیا و نیوزیلند کمترین نرخ تورم مواد غذایی را ثبت کرده‌اند (1.1+ درصد).

در آن سوی جدول شرق آسیا نه تنها تورم قیمتی را تجربه نکرده است، بلکه قیمت مواد غذایی کاهش ملایمی را نشان می‌دهد (0.5- درصد).



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
کدخبر:5545منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۲ نوزدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5545.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر