دستور تهیه پلو لبو


در فصل پاییز و زمستان دسترسی به چغندر یا لبو زیاد می شود و بد نیست طرز تهیه پلو لبو را هم امتحان کنید.

مواد اولیه:

مرغ پخته و ریز خرد شده نصف یک عدد

لبو پخته و خرد شده چهار عدد

اسفناج پخته شده 100 گرم

برنج آبكش شده سه پیمانه

پیاز سرخ شده یك عدد

زعفران ساییده شده یك قاشق غذاخوری

نمك، فلفل و روغن به میزان لازم



طرز تهیه:

مرغ را همراه پیاز، نمك و فلفل كمی تفت می‌دهیم و لبوها را به صورت دلخواه خرد می‌كنیم. اسفناج‌ها را می‌گذاریم كمی نرم شوند. (اسفناج‌ها نیازی به پخت زیاد ندارند) درون یك قابلمه تمام مواد را به صورت لایه‌لایه به برنج آبكش شده افزوده، مقداری از برنج را زعفرانی كرده و می‌گذاریم تا برنج دم بكشد.

به خاطر این كه لبوها له نشوند، پس از این كه مواد را لابه‌لای برنج قرار دادیم لبو را نیز روی آن اضافه می‌كنیم، چون موقع مخلوط كردن لبو له می‌شود، بهتر است كه جداگانه به برنج اضافه شود.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ آبان
کدخبر:5547منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5547.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر