روش تهیه بلوندی شکلات سفید


لقمه: بلوندی در واقع یک نوع کیک برش خورده است که در ترکیب آن، از شکر قهوه‌ای استفاده می‌شود.

مواد لازم برای 64 قطعه مربعی شکل:

کره بدون نمک یا مارگارین: نصف پیمانه؛ نرم شده

شکر قهوه‌ای: یک پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

پودر وانیل: 2 قاشق چای‌خوری

آرد: یک پیمانه

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

جوش‌شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

شکلات سفید خرد شده: نصف پیمانه

گردوی خرد شده: نصف پیمانه

پودر قند برای پاشیدن روی کیک‌ها

روش تهیه:

• فر را از قبل روی درجه 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف و دیواره‌های یک قالب کیک به ابعاد 24 *24 سانتی‌متر را چرب کنید.

• با استفاده از همزن برقی،‌ کره و شکر قهوه‌ای را درون کاسه‌ای متوسط خوب هم بزنید.

• تخم‌مرغ و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.

• آرد و نمک و جوش شیرین را به مخلوط فوق اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• شکلات سفید و گردوی خرد شده را به مخلوط افزوده و تاحدی که خوب با هم مخلوط شوند هم بزنید.

• مخلوط را درون ظرف مخصوص پخت که از قبل آماده کرده‌اید بریزید و روی آن را با یک کفگیر پلاستیکی صاف کنید.

• ظرف را درون فر به مدت 22- 20 دقیقه حرارت داده تا طلایی - قهوه‌ای رنگ شوند.

• کیک را از فر خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را به قطعات مربعی شکل 3 سانتی‌متری برش داده و روی آن‌ها پودر قند بپاشید.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۹ آذر
کدخبر:555منبع:همشهری آنلاینتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و نهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-555.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر