رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای نخستین بار در کشور، کیوی طلایی و قرمز در استان مازندران و در شهرستان چالوس تولید شد.
به گزارش لقمه، رضا عظیمی در جلسه شورای کشاورزی سازمان، افزود: کیوی مازندران در کنار خاویار تبدیل به یک برند جهانی شده است و همه دنیا آن را با نام ایران میشناسند.
وی یادآور شد: استان مازندران در تولید 14 محصول و 25 شاخص بخش کشاورزی، رتبه برتر کشور را داراست. بیش از 41 درصد صادرات استان به خارج کشور مربوط به محصولات کشاورزی است. تأمین میوه شب عید کشور برعهده استان مازندران است. با پیش بینی تولید 2.2 میلیون تن مرکبات در استان علاوه بر تأمین مصرف داخلی باید به فکر صادرات آن نیز باشیم.
بازگشت به صفحه نخست