90 درصد از انارهای بهشهر ارگانیک است


مدیر جهادکشاورزی بهشهر گفت: بیش از 90 درصد از انارهای تولیدی شهرستان بهشهر به صورت ارگانیک می‌باشد.

به گزارش لقمه، غلامرضا قنبری طی گفت‌وگویی با اشاره به مطلب فوق از مبارزه بیولوژیک با آفات در باغات انار این شهرستان خبر داد.

وی با بیان این‌که بهشهر دارای بالغ بر 880 هکتار باغات انار به صورت متمرکز با متوسط عملکرد 10 تن در هکتار می‌باشد که 2250 نفر بهره‌بردار در آن مشغول به کار و فعالیت می‌باشند، افزود: علاوه بر سطوح فوق، وجود انارهای ترش خود رو که به صورت پراکنده در دامنه‌های جنوبی رشته کوه البرز و پناهگاه حیات وحش میانکاله در ضلع شمالی این شهرستان رشد می‌کنند، بیانگر جایگاه مهم این محصول ارگانیک در شهرستان بهشهر می‌باشد.

وی گفت: شهرستان بهشهر تولید کننده شانزده رقم انار می‌باشد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان بهشهر با بیان این‌که ریشه‌های انار مانعی در برابر فرسایش خاک است، تصریح کرد: از آنجائی که 800 تا 1000 سال طول می‌کشد تا تنها یک سانتی‌متر به ارتفاع خاک افزوده شود، ریشه‌های قدرتمند انار، نقش مهمی در جلوگیری از فرسایش خاک خصوصاً در دامنه‌ها ایفا می‌کنند.

قنبری در ادامه با اشاره به این‌که بر اساس تحقیقات انجام شده انار ترش و شیرین بهشهر از خاصیت ژنتیکی منحصر به فرد و قابلیت انبارداری بسیار بالایی در مقایسه با سایر ارقام برخوردار بوده، خواستار انجام تحقیقات بیشتر محققین مراکز تحقیقاتی در خصوص ژن موجود در انار این شهرستان برای بکارگیری از خاصیت ژنتیکی آن شد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۱ آبان
کدخبر:5559منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و يکم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5559.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر