خوردن سالادهای حجیم و کم کالری قبل از غذای اصلی راه خوبی برای کاهش کالری های مصرفی است، اما استفاده از مواد غذایی کم کالری در غذای اصلی نیز به این منظور کمک می کند.
لقمه: تحقیقات نشان می دهد که اگر غذایتان را با ظرف بزرگی از سالاد شروع کنید، کالری مصرفی هنگام خوردن غذای اصلی کاهش می یابد. اما نگاه شما به غذا، همچنین اندازه ی سالاد و آرایش آن، تفاوت ایجاد می کند. برای اینکه بتوانید با سالاد خوردن وزنتان را کنترل کنید، حتماً باید سالادهایتان را کم کالری درست کنید. خوردن سالادهای حجیم و کم کالری قبل از غذای اصلی راه خوبی برای کاهش کالری های مصرفی است، اما استفاده از مواد غذایی کم کالری در غذای اصلی نیز به این منظور کمک می کند.
سالاد مرغ یکی از انواع سالادها است که این ویژگی را دارد و در صورتی که بخواهید آن را کم کالری تهیه کنید، بهتر است از گوشت سینه مرغ استفاده کنید و همچنین در سالاد سس مایونز و روغن های معمول نریزید و آن را با آبلیمو یا سرکه و یا سرکه بالزامیک میل کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت مرغ پخته شده ۱ پیمانه
سس مایونز یک چهارم پیمانه (به صورت دلخواه)
جعفری خرد شده یک چهارم پیمانه
سیبزمینی پخته 3 عدد
کرفس خرد شده یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
به میزان لازم نمک
زیتون به میزان دلخواه
کاهو (و کلم به صورت دلخواه) به میزان دلخواه
طرز تهیه:
تمام مواد را خرد شده را داخل كاسه بریزید. نمك و فلفل را با سس مایونز مخلوط كرده و داخل مواد ریخته خوب هم بزنید تا یک دست شود. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و با گوجهفرنگی، خیارشور و هویج رندهشده تزئین كنید.
برای تزیین می توانید تعدادی از برگ های کاهو و کلم را نگه داشته و سالاد را روی بستری از کاهو قرار دهید و میل کنید.
نکته: می توانید کرفس و سیب زمینی را در زمان کمی بخارپز کنید و بعد آنها را خرد کنید. سیبزمینیها را كه پخته شد پوست كنده و بگذارید كاملا خنك شود سپس خرد كنید و گرنه له میشود.