( چای ) این یک کلمه چینی هست که دقیقا به همین شکل وارد زبان هندی و فارسی شده. در گویش شمال چین آن را تـی تلفظ می کنند که به همین شکل وارد زبان انگلیسی شده. چای منبع غنی ای از کافئین و آنتی اکسیدان ها هست و تقریبا هیچ چربی، کربوهیدرات و پروتئینی ندارد.
به گزارش
لقمه، تفاوت انواع چای در نوع فراوری آن هاست . بعد از دیدن اینفوگرافی این مطلب، تفاوت فراوری چای های رایج را دیده اید و حالا می دانید فرق چای سفید و چای اولانگ در چیست ؟ یا تفاوت چای سبز و چای معمول چه هست ؟
بازگشت به صفحه نخست