طرز تهیه پلـو با روكـش بادنجـان


این غذای خوشمزه با بادنجان را در منزل تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای چهار تا پنج نفر

برنج: چهار پیمانه

ران مرغ: دو عدد

بادنجان كشیده و قلمی: پنج تا شش عدد

گوجه‌فرنگی: سه عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی: سه عدد

رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری

پیازداغ: دو قاشق سوپخوری

زعفران دم‌كرده، نمك، فلفل و روغن: به میزان لازم



طرز تهیه

در تابه‌ای حدود دو قاشق روغن می‌ریزیم، حرارت را كمی زیاد می‌كنیم و فلفل دلمه‌ای‌های رنگی نگینی خرد شده را اضافه می‌كنیم. كمی نمك و فلفل می‌زنیم و تفت می‌دهیم، رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی‌های نگینی خرد شده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم. مرغ‌ها را از قبل جداگانه می‌پزیم و از استخوان جدا می‌كنیم، آنگاه به مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم، سپس پیازداغ و نصف پیمانه آب یا آب مرغ را روی مواد می ریزیم تا مزه‌دار شوند. دو عدد از بادنجان‌ها را سرخ کرده، روی تخته كار خرد و به مواد اضافه می‌كنیم. چهار عدد از بادنجان‌های دیگر را یكی در میان پوست گرفته، از طول نصف كرده و سرخ می‌كنیم. برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم در قابلمه آب در حال جوش می‌ریزیم، بعد از زمان لازم آبكش می‌كنیم و برنج را در یك قابلمه دم می‌گذاریم. البته 1/4پیمانه هم محلول زعفران به برنج اضافه می‌كنیم.

بادنجان‌هایی را كه سرخ كردیم در ظرف مخصوص فر، از قسمت سرشان قرار می‌دهیم (با فاصله) به طوری كه لبه‌ها بیشتر به سمت بیرون باشند. مقداری برنج در وسط بادنجان‌ها ریخته و از موادی كه درست كردیم روی برنج می‌ریزیم و این كار را دو تا سه لایه تكرار می‌كنیم. لایه آخر باید مواد باشد و سپس بادنجان‌ها را روی برنج برمی‌گردانیم. ظرف‌‌مان را به مدت 20-15 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا آماده شود.

نکته: این غذا نباید زیاد در فر بماند، چون برنج خشك می‌شود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ آذر
کدخبر:5600منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سوم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5600.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر