مـواد لازم برای چهار الی شش نفر
لازانیا پیش پخت زرماکارون: یک بسته
کدو خورشی کبابی و پوره شده: دو پیمانه
پودر مریم گلی: نصف قاشق چایخوری
پنیر ریکوتای رنده شده: 50 گرم
شیر: نصف پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: 1/4 پیمانه
پنیر موزارلای خرد شده: نصف پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
در ظرفی کدو را با مریم گلی مخلوط نموده و با مقداری نمک و فلفل مزهدار میکنیم. در ظرفی دیگر پنیر ریکوتا، پارمزان و شیر را به همراه نمک و فلفل مخلوط مینماییم. کف ظرف شیشهای مخصوص فر را با کمی روغن چرب میکنیم. برای تهیه این خوراک از لازانیای پیشپخت زرماکارون استفاده شده است. قبل از توضیح دستور پخت، ذکر چند نکته لازم به نظر میرسد که باعث صرفهجویی در زمان و هزینههای شما خواهد شد. در این روش، ورقههای نازک لازانیای زرماکارون که برای نخستین بار در ایران تولید شده است، به صورت پیشپخت بوده و نیازی به جوشاندن ندارد، فقط کافیست ورقهها را چند ثانیه در آب سرد قرار دهید و پس از آن برای خوراک استفاده کنید. یک لایه از ورقههای لازانیا را کف ظرف چیده، روی آن را با نیمی از مخلوط کدو میپوشانیم، سپس یک لایه لازانیا روی مواد چیده و روی آن نیمی از مخلوط پنیرها را میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شده و روی لازانیا مخلوط پنیرها بماند، سپس موزارلا را افزوده، روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را در فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار میدهیم.
نکات:
در صورت تمایل میتوانید به مخلوط پنیرها کمی اسفناج بیفزایید.
برای کبابی کردن کدوها، آنها را از وسط به دو قسمت تقسیم نموده، دانههای آن را خارج کرده و به مدت 45 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا کدوها نرم شده، سپس اجازه میدهیم تا کاملا خنک شوند. بعد گوشت کدو را به وسیله قاشق از پوست آن جدا نموده و در مخلوطکن یا غذاساز ریخته تا پوره شود.
بازگشت به صفحه نخست