محقق و مدرس طب اسلامی و ایرانی بر مصرف صبحانه تأکید کرد و گفت: مصرف این وعده غذایی باعث تقویت حافظه و خوش اخلاقی میشود و بهتر است با خوراکیهای مقوی مانند تخم مرغ، شیره انگور، خرما یا عسل صرف شود.
به گزارش لقمه، حسن اکبری در مورد انواع صبحانههای مقوی و سالم از دیدگاه طب سنتی گفت: زمانی که هنگام شام غذاهای چرب آن هم به میزان زیاد مصرف می شود و سپس بدن به خواب می رود،به جز معده تمام اعضای بدن استراحت میکنند و در نتیجه هنگام صبح، معده چون مشغول هضم بوده میلی به خوردن صبحانه ندارد.
وی درباره اهمیت مصرف صبحانه گفت: مصرف صبحانه باعث تقویت دید چشم و کاهش ریزش مو می شود و فرد احساس شادابی کرده، وزن بدنش به صورت متعادل میماند و دچار چاقی نمیشود.
این متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی لیستی از انواع صبحانههای مقوی و سالم را چنین اعلام کرد:
1- ارده، دو تا سه قاشق غذا خوری + روغن زرد یا کره محلی، یک قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
2- تخم مرغ آب پز، یک عدد + کره محلی یا روغن زرد، یک قاشق غذا خوری
3- خامه یا سرشیر محلی، دو تا سه قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری
4- حلیم بوقلمون یا گوسفند
5- کله پاچه
6- خاگینه با نان سنگگ
7- حلوا ارده + کره محلی گاو
8- حلوا ارده + روغن حیوانی + شیره انگور
9- املت با روغن حیوانی و فلفل سیاه و زرد چوبه
10- آش شیرازی
11- آش یزدی
12- عدسی با گلپر
13- نیمرو با تخم مرغ محلی + روغن حیوانی
بازگشت به صفحه نخست