صبحانه‌هایی که آدم را خوش اخلاق می‌کنند


محقق و مدرس طب اسلامی و ایرانی بر مصرف صبحانه تأکید کرد و گفت: مصرف این وعده غذایی باعث تقویت حافظه و خوش اخلاقی می‌شود و بهتر است با خوراکی‌های مقوی مانند تخم مرغ، شیره انگور، خرما یا عسل صرف شود.

به گزارش لقمه، حسن اکبری در مورد انواع صبحانه‌های مقوی و سالم از دیدگاه طب سنتی گفت: زمانی که هنگام شام غذاهای چرب آن هم به میزان زیاد مصرف می شود و سپس بدن به خواب می رود،به جز معده تمام اعضای بدن استراحت می‌کنند و در نتیجه هنگام صبح، معده چون مشغول هضم بوده میلی به خوردن صبحانه ندارد.

وی درباره اهمیت مصرف صبحانه گفت: مصرف صبحانه باعث تقویت دید چشم و کاهش ریزش مو می شود و فرد احساس شادابی کرده، وزن بدنش به صورت متعادل می‌ماند و دچار چاقی نمی‌شود.

این متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی لیستی از انواع صبحانه‌های مقوی و سالم را چنین اعلام کرد:

1- ارده، دو تا سه قاشق غذا خوری + روغن زرد یا کره محلی، یک قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری

2- تخم مرغ آب پز، یک عدد + کره محلی یا روغن زرد، یک قاشق غذا خوری

3- خامه یا سرشیر محلی، دو تا سه قاشق غذا خوری + شیره انگور یا خرما یا عسل، یک قاشق غذا خوری

4- حلیم بوقلمون یا گوسفند

5- کله پاچه

6- خاگینه با نان سنگگ

7- حلوا ارده + کره محلی گاو

8- حلوا ارده + روغن حیوانی + شیره انگور

9- املت با روغن حیوانی و فلفل سیاه و زرد چوبه

10- آش شیرازی

11- آش یزدی

12- عدسی با گلپر

13- نیمرو با تخم مرغ محلی + روغن حیوانی



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۵ آذر
کدخبر:5688منبع:فارستاریخ انتشار:۱۳۹۲ پنجم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5688.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر