روش تهیه کباب خلیج فارس


کباب خلیج فارس غذای مخصوص جنوب کشور است که همانند کباب کوبیده تهیه می شود.


مواد اولیه:

گوشت راسته گوسفند - 400 گرم
پیاز متوسط - دو عدد
فلفل - به میزان لازم
جعفری خرد شده - 100 گرم
زرشك - 100 گرم
گردو - در صورت تمایل



طرز تهیه:

گوشت را چرخ كرده، سایر مواد را به آن اضافه و به سیخ می‌كشیم. لازم به ذكر است كه چربی گوشت نباید زیاد باشد. پس از آن سیخ را بر روی آتش قرار می‌دهیم تا بپزد. این غذا مخصوص شام اهالی جنوب كشور می‌باشد كه بدون برنج سرو می‌شود.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۳ آذر
کدخبر:5708منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ سيزدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5708.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر