مواد اولیه:
برنج دو و نیم پیمانه
نخود پخته دو پیمانه
آب گوشت یك لیوان
روغن و نمک و آب به میزان لازم
مواد لازم برای سس:
سینه مرغ خردشده یك عدد
پیاز یك عدد
سیر دو حبه
قارچ 200 گرم
آرد یك قاشق سوپخوری
كره یك قاشق سوپخوری
شیر یك و نیم لیوان
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود پلو با سس قارچ و مرغ یكی از چلوهای خوشمزه است كه با تهیه سس مخصوص یك غذای مناسب برای مهمانیهای شما محسوب میشود. در نظر دارم این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهم.
ابتدا برنج را با آب گوشت، آب، نمك و كمی روغن به صورت كته درست میكنیم. پنج دقیقه قبل از دم كردن برنج، نخود را اضافه كرده و هم میزنیم. سپس مخلوط برنج و نخود را به مدت 20 دقیقه دم میكنیم. برای تهیه سس، ابتدا باید پیاز و سیر را خرد كرده و در كمی روغن تفت بدهیم تا طلایی شود. حال قارچ خردشده را به این مخلوط اضافه كرده و تا زمانی كه آب قارچها كشیده شود، تفت میدهیم. مرغ را در ظرفی دیگر تفت داده و سپس به مخلوط قارچ افزوده و هم میزنیم. سپس كره و آرد را به آن اضافه كرده و پس از چند ثانیه شیر را به سس افزوده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. در پایان نمك و فلفل سیاه را به سس اضافه میكنیم.
برای سرو این غذا ابتدا نخودپلو را در دیس كشیده و روی آن سس مرغ و قارچ را میریزیم. حال غذای شما آماده است.
بازگشت به صفحه نخست