پیش غذای آسان به نام توپ رنگی


مصرف سیب زمینی پخته شده به صورت پوره یکی از منابع کربوهیدرات روزانه بدن است که در پیش غذای توپ رنگی از آن استفاده می شود.

لقمه: پیش غذا به غذایی گفته می شود که قبل از غذای اصلی مصرف می شود و حکم کم کردن اشتها را دارد. البته برخی از پیش غذاها هستند که حاوی ویتامین و پروئین های لازم هستند که پس از خوردن آنها دیگر نیازی به غذای اصلی پیدا نمی کنید.

مواد لازم

سیب زمینی پخته یک اندازه             ۶ عدد

مارگارین آب شده                            ۱الی ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون بدون بو                        ۱ قاشق سوپ خوری

هویج رنده شده                             ۲ عدد

شوید و یا جعفری                          ۱بسته کوچک

فلفل قرمز                                    ۲/۱ قاشق چای خوری

آبلیمو تازه                                    ۱قاشق سوپ خوری

نمک                                            به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا سیب زمینی پخته را پوست کنده و له کنید. سپس مارگارین آب شده ، آبلیمو ، نمک و روغن زیتون را به سیب زمینی اضافه کرده و از این مخلوط به اندازه یک گردو یا یک نارنگی برداشته و به صورت گلوله درآورید و تعدادی را در شوید ( شسته و خرد کرده ) آغشته نمائید. تعدادی دیگر را در هویج ( پوست گرفته و رنده شده ) و فلفل قرمز ( دانه درشت ) غلطانده و در ظرف بچینید.
برای تهیه این پیش غذای سالم از هر مواد، ادویه و یا سبزی دیگری که دوست دارید می تواند استقاده نمائید . مانند : کشمش – خلال بادام هندی – پنیر مزه دار – یا از دانه هایی مانند کنجد و پرک غلات.برای تزئین هم میتوانید از ماست چکیده با سیر استفاده کنید.

در تاریخ ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي
کدخبر:576منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۰ پنجم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-576.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر