مصرف سیب زمینی پخته شده به صورت پوره یکی از منابع کربوهیدرات روزانه بدن است که در پیش غذای توپ رنگی از آن استفاده می شود.
لقمه: پیش غذا به غذایی گفته می شود که قبل از غذای اصلی مصرف می شود و حکم کم کردن اشتها را دارد. البته برخی از پیش غذاها هستند که حاوی ویتامین و پروئین های لازم هستند که پس از خوردن آنها دیگر نیازی به غذای اصلی پیدا نمی کنید.
مواد لازم
سیب زمینی پخته یک اندازه ۶ عدد
مارگارین آب شده ۱الی ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون بدون بو ۱ قاشق سوپ خوری
هویج رنده شده ۲ عدد
شوید و یا جعفری ۱بسته کوچک
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چای خوری
آبلیمو تازه ۱قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی پخته را پوست کنده و له کنید. سپس مارگارین آب شده ، آبلیمو ، نمک و روغن زیتون را به سیب زمینی اضافه کرده و از این مخلوط به اندازه یک گردو یا یک نارنگی برداشته و به صورت گلوله درآورید و تعدادی را در شوید ( شسته و خرد کرده ) آغشته نمائید. تعدادی دیگر را در هویج ( پوست گرفته و رنده شده ) و فلفل قرمز ( دانه درشت ) غلطانده و در ظرف بچینید.
برای تهیه این پیش غذای سالم از هر مواد، ادویه و یا سبزی دیگری که دوست دارید می تواند استقاده نمائید . مانند : کشمش – خلال بادام هندی – پنیر مزه دار – یا از دانه هایی مانند کنجد و پرک غلات.برای تزئین هم میتوانید از ماست چکیده با سیر استفاده کنید.