شیرینی و تنقلات شب یلدا/
روش تهیه کیک خرمالو برای شب یلدا


معمولا در شب یلدا خوراکی های مختلفی مصرف می شود که می توانید خلاقیت به خرج دهید و کیک خرمالو را نیز تهیه کنید.

مواد لازم:

روغن مایع 1 پیمانه
شكر 300 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
آرد 300 گرم
جوش شیرین یك چهارم قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
بكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری
خرمالوی پوست گرفته و له شده 1 پیمانه
گردوی خرد شده 40 گرم


طرز تهیه:

روغن مایع، شكر و تخم‌مرغ‌ها را بزنید تا پف كند و سفید شود. آرد، جوش شیرین، نمك و بكینگ‌پودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلی اضافه كنید و اجازه دهید تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نیز به مخلوط بیفزایید.

مخلوط آماده را در قالب گرد وسط خالی به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشی شده ریخته و در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۴ آذر
کدخبر:5774منبع:هنر آشپزیتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5774.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر