معمولا در شب یلدا خوراکی های مختلفی مصرف می شود که می توانید خلاقیت به خرج دهید و کیک خرمالو را نیز تهیه کنید.
مواد لازم:
روغن مایع 1 پیمانه
شكر 300 گرم
تخممرغ 3 عدد
آرد 300 گرم
جوش شیرین یك چهارم قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
بكینگپودر 2 قاشق چایخوری
خرمالوی پوست گرفته و له شده 1 پیمانه
گردوی خرد شده 40 گرم
طرز تهیه:
روغن مایع، شكر و تخممرغها را بزنید تا پف كند و سفید شود. آرد، جوش شیرین، نمك و بكینگپودر را با هم مخلوط كرده به مواد قبلی اضافه كنید و اجازه دهید تا خوب مخلوط شود. سپس خرمالو و گردو را نیز به مخلوط بیفزایید.
مخلوط آماده را در قالب گرد وسط خالی به قطر 25 سانت كه چرب و آردپاشی شده ریخته و در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
بازگشت به صفحه نخست