دستور پخت کتلت گوشت و بادنجان


اگر از مخلوط بادنجان با گوشت خوشتان می آید، این کتلت را امتحان کنید.

مواد اولیه :

گوشت چرخ‌كرده 250 گرم

نخود یك پیمانه

گردو آسیاب شده یك پیمانه

جعفری و پیازچه ساطوری شده نصف پیمانه

بادنجان متوسط دو عدد

سیب‌زمینی بزرگ دو عدد

پیاز دو عدد

تخم‌مرغ یك عدد

سیر رنده شده دو حبه

زردچوبه یك قاشق چایخوری

دارچین نصف قاشق چایخوری

نمك، فلفل و روغن به میزان لازم





طرز تهیه

نخود را كه از چهار ساعت قبل خیس كرده‌ایم، چرخ می‌كنیم. پیازها را در گوشت چرخ‌كرده رنده می‌كنیم، نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده و ورز می‌دهیم. سیب‌زمینی و بادنجان‌ها را ریز رنده كرده و با نخود، تخم‌مرغ، سیر، دارچین، جعفری، پیازچه، گردو و گوشت افزوده و ورز می‌دهیم. و در ماهی‌تابه گذاشته و هر دو طرف آن را خوب سرخ می‌نماییم.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۴ آذر
کدخبر:5782منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ چهاردهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5782.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر