بعد از صرف غذا "میوه" نخورید!


مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌ها، از بروز خستگی‌های زودهنگام جلوگیری می‌کند و این امر خود سبب افزایش راندمان فکری و کاری افراد می‌شود.

به گزارش لقمه،مینا نوروز حقی، کار‌شناس تغذیه در گفتگویی گفت: حجم معده بعد از صرف غذا کاملا اشغال شده است و معده پر و سنگین است، بنابراین خوردن میوه به این سنگینی دامن می‌زند و در عمل هضم مشکل ایجاد می‌کند، پس بهتر است ۱ تا ۲ ساعت پس از صرف غذا میوه مصرف شود.

وی ادامه داد: البته برخی افراد به علت عدم حساسیت گیرنده‌های انسولین، پرخوری و یا تحریک پذیری پانکراس، بعد از خوردن غذا تمایل به مصرف ماده شیرین دارند که به این افراد توصیه می‌شود بعد از صرف غذا به جای مصرف شیرینی، از مربای میوه استفاده کنند.

نوروز حقی تصریح کرد: در ضمن خوردن میوه و یا ساندویچ‌های سبک به مقدار کم در میان وعده‌ها، باعث کاهش ولع افراد برای وعده بعد می‌شود و از افت فشار خون و خستگی زودهنگام جلوگیری می‌کند و به این ترتیب راندمان فکر و کار را افزایش می‌دهد و از رفتارهای تنش زای فرد با دیگران جلوگیری می‌کند.  



بازگشت به صفحه نخست 

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ آذر
کدخبر:5788منبع:باشگاه خبرنگارانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5788.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر