طرز تهیه كیک سـیب با مارمـالاد


این کیک در كشور نروژ به عنوان دسر استفاده می شود.

مواد لازم برای شش نفر

كره یا مارگارین: 125 گرم
شكر: 165 گرم
تخم‌مرغ: دو عدد
آرد: 185 گرم
بیكینگ‌پودر: یك و نیم قاشق چایخوری
شیر: 1/3 پیمانه
كمپوت سیب: 125 گرم
مارمالاد زردآلو یا سیب: 1/4 پیمانه
دارچین: یك قاشق چایخوری
نمك: 1/3قاشق چایخوری



طرز تهیه

طرز تهیه كره، شكر و دارچین را در ظرفی ریخته، با همزن برقی و با دور تند به مدت 5 دقیقه می‌زنیم تا مواد كاملا كرم رنگ و كشدار شود، سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی با فاصله یک دقیقه با همزن برقی می‌زنیم. در آخر آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم الك نموده و به همراه شیر به مواد بالا افزوده و با دور آرام همزن همه مواد را با هم تركیب می‌كنیم.

كف قالب 23 سانتی‌متری را كاغذ روغنی پهن نموده، مواد را در قالب می‌ریزیم. روی آن كمپوت سیب (بدون آب) و مارمالاد زردآلو می‌ریزیم، به طوری كه از دور تا دور قالب به اندازه نیم سانتی‌متر فاصله داشته باشد، سپس بقیه مواد كیك را روی لایه كمپوت ریخته، دو ضربه به قالب می‌زنیم تا مواد به صورت یكنواخت در قالب جای گیرد.

قالب را در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 40 دقیقه قرار می‌دهیم تا كاملا پخته و طلایی شود.

نکات:
 

فر باید از 20 دقیقه قبل گرم شود.
در 20 دقیقه اول پخت كیك، به هیچ عنوان در فر را باز نمی‌كنیم.
برای تست پخته شدن، یك سیخ چوبی در قسمت وسط كیك فرو برده، اگر مواد به آن نچسبید كیك ما پخته است و اگر كیك در این زمان كمی خام بود، فر را خاموش نموده و می‌گذاریم كیك داخل فر بماند تا پخته شود.
به جای دارچین می‌توانید از 1/8 قاشق چایخوری وانیل استفاده كنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر
کدخبر:5812منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5812.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر