دستور تهیه کیک شکلاتی با خامه


کیک شکلاتی طرفداران بسیاری دارد.

مواد اولیه

تخم‌مرغ سه عدد

شكر یك پیمانه

روغن مایع یك پیمانه

شیر یك پیمانه

آرد سه و نیم پیمانه

پودر كاكائو یك پیمانه

بیكینگ‌پودر یك و نیم قاشق چایخوری

وانیل 4/1قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته شده 500 گرم

پودر كاكائو یك و نیم قاشق سوپخوری



طرز تهیه

تخم‌مرغ‌ها را همراه وانیل و شكر با همزن می‌زنیم تا سبك و حجیم شود. روغن و شیر را نیز به مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم. پودر كاكائو را الك كرده به مواد افزوده و هم می‌زنیم. در انتها مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر را نیز الك كرده، به مواد افزوده و هم می‌زنیم.

درون یك قالب گرد 23 سانتی‌متری كاغذ روغنی انداخته و مواد آماده شده را در قالب می‌ریزیم. قالب كیك را درون فری كه از قبل با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم، به مدت 50 الی 60 دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. وقتی كیك خنك شد، از قالب جدا كرده و به دو قسمت تقسیم می‌كنیم.

خامه را با یک و نیم قاشق سوپ‌خوری پودر كاكائو مخلوط كرده و روی لایه اول كیك مالیده، سپس لایه دوم كیك را قرار داده، رو و اطراف كیك را با خامه شكلاتی كاملا پوشانده و با شكلات سكه‌ای و شكلات چیپسی تزیین می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ آذر
کدخبر:5818منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5818.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر