دستور پخت مرغ سوخاری با سس انار برای یلدا


اگر در نظر دارید مرغ سوخاری را برای شب یلدا تهیه کنید با سس انار سرو کنید.

 مواد لازم برای 4 نفر

• یک پیمانه آب انار
• یک مرغ (حدود یک کیلو و 500 گرم)
• روغن زیتون
• نمک و فلفل سیاه
• یک پیمانه آب مرغ
• یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
• یک پیمانه دانه انار


طرز تهیه

1. داخل قابلمه کوچکی، آب انار را گرم کنید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را کنار بگذارید. مرغ را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید و در این فاصله، فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. روی سطح مرغ، روغن، نمک و فلفل بزنید. سپس پاهای مرغ را با نخ ببندید و داخل تابه بدون دسته داخل فر بگذارید.

3. در اواسط پخت، حدود دقیقه 50، مرغ را برگردانید تا هر دو طرف آن طلایی و سوخاری شود. پس از پخته شدن، مرغ را داخل ظرف قرار دهید و روی آن آب انار بمالید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مزه‌دار شود.

4. سپس آن را با دانه های انار و برگ های آویشن تزئین و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۲۹ آذر
کدخبر:5844منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و نهم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5844.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر