بیسكویت عسل و دارچین


بیسکویت میان وعده ای است که در مصرف آن نباید زیاده روی کرد.

لقمه: بیسکویت ها را معمولا به عنوان میان وعده مصرف می کنند و اگر این بیسکویت ها در خانه و به صورت سالم تهیه شده باشند، برای سلامتی بهتر است.


مواد لازم:
كره                     60 گرم
عسل                    یك چهارم پیمانه یا 85 گرم
شكر قهوه ای          30 گرم
تخم مرغ               یك عدد
آرد                     یك و یك چهارم پیمانه
بیكینگ پودر         یك قاشق مرباخوری
پودر دارچین         3 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ابتدا كره، عسل، شكر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا یكدست شود. درا ین زمان مواد خشك را بعد از 2 بار الك كردن به آرامی به مواد اضافه كنید. حالا خمیر را بین دو كیسه فریز رب از كرده سپس با هر نوع قالب كه دوست دارید قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید.
حال بیسكویت را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 30 - 20 دقیقه در طبقه وسط پخت نمائید. بعد از خنك شدن با شكلات سفید تزئین كنید.

نکته:
بهتر است فر را 15 دقیقه قبل روشن نمائید تابه دمای مطلوب برسد.
در صورتی كه خمیر كمی چسبنده بود تا حدود 50 گرم آرد می توانید استفاده كنید. خمیر این بیسكویت بسیار لطیف است.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي
کدخبر:586منبع:قناد باشیتاریخ انتشار:۱۳۹۰ پنجم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-586.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر