جهاد کشاورزی مازندران وجود آلودگی در برنج طارم فریدونکنار را رد کرد


معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با انجام آزمایش های مختلف از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان، وجود آلودگی در برنج های تولیدی مازندران، بویژه طارم محلی فریدونکنار تایید نشده است.

به گزارش لقمه، سازمان غذا و داروی کشور بتازگی فهرستی از برنج های آلوده را اعلام کرد که در آن از برنج طارم محلی معطر فریدونکنار هم به عنوانی یکی از برنج های آلوده نام برده شده است.

ˈ یحیی ابطالی ˈ در گفت گویی از اجرای سیاست های تشویقی دریافت نشان استاندارد محصول سالم برنج برای شالیکاران مازندران از دو سال پیش خبر داد و افزود: برنج طارم معطر فریدونکنار از برنج های مرغوبی است که شهرت بین المللی دارد.

وی تاکید کرد: به منظور گسترش فرهنگ دریافت نشان استاندارد محصول سالم برنج در مازندران، 70 هکتار مزرعه نمونه تولید برنج بیولوژیک شناسایی و علامت استاندارد به بهره برداران آن اعطا شده است.

پیش از این مدیرکل استاندارد مازندران نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به موضوع آلوده بودن برنج های خارجی اشاره کرد و گفته بود: شورای عالی استاندارد، غلات وارداتی و فرآورده های آن را مشمول استاندارد اجباری کرده است که این موازین در مبادی ورودی قانونی کشور بدرستی اجرا می شود.

ˈ جواد اعتماد ˈ افزوده بود: تا کنون از مرز های استان مازندران برنج خارجی وارد نشده است تا موسسه استاندارد نمونه گیری کند.

وی در عین حال گفته بود: با همکاری سازمان جهاد کشاورزی مازندران به منظور حمایت از تولید محصولات کشاورزی سالم از جمله برنج، موسسه استاندارد با نمونه گیری و انجام آزمایش، به مزارعی که سم در آنها استفاده نشده و تولید به روش بیولوژیکی انجام شده باشد، نشان استاندارد اعطا می کند.

مازندران با داشتن 240 هزار هکتار شالیزار، سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید تولید می کند که این میزان برابر با 44 درصد از نیاز کشور است.  



بازگشت به صفحه نخست 

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
کدخبر:5876منبع:ایرناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5876.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر