دستور پخت خورش انار و مرغ برای شب یلدا


این خورش خوشمزه برای مناسبت خاص شب یلدا سرو می شود.

مواد لازم:

انار: 2 عدد
مرغ: 800 گرم
نعنا و جعفری خرد شده: 3 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، کاری: به مقدار لازم
سیر: 1 حبه
آب جوش: 5/1 لیوان
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری


دستور تهیه:

تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید. زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید. سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.



نکات:

می توانید مقدار سبزی را کمتر بریزید. 

می توانید سیر را حذف کنید. 

اگر از انار ترش استفاده می کنید در صورت تمایل می توانید یک قاشق چای خوری شکر به آن اضافه کنید تا طعم ملسی پیدا کند. 

این مقدار مواد برای 4 نفر کافیست.




مرحله 1

تکه های مرغ را با کمی روغن و پیاز خرد شده سرخ کنید سپس ادویه و نمک و سیر خرد شده را اضافه کرده دوباره کمی تفت دهید.

مرحله 2

زیر حرارت را ملایم کرده و آب جوش را به آن اضافه کنید.

مرحله 3

سبزی خرد شده را در کمی پیازداغ سرخ کرده سپس دانه های انار را اضافه کنید مواد را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

مرحله 4

پس از اینکه مرغ کمی پخته شد مواد سبزی و انار را به آن اضافه کنید. و اجازه دهید خورش با شعله ملایم جا بیافتد. سپس سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۶ آذر
کدخبر:5890منبع:سایت کوکریتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و ششم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5890.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر