طرز تهیه آش کلم برگ مخصوص روزهای سرد


آش کلم برگ یک غذای خوشمزه تبریزی است که با کلم برگ تهیه می شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

• نصف پیمانه نخود
• نصف پیمانه لوبیا چیتی
• 2/3 پیمانه عدس
• 200 گرم کلم برگ خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
• 1 قاشق غذاخوری سیر داغ
• 3 عدد هویج نگینی خرد شده
• 50 گرم برگ کرفس
• 200 گرم رشته آش
• نصف پیمانه کشک



طرز تهیه:

1. نخود و لوبیا را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. سپس آب آن را عوض کنید و با مقدار کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شوند.

2. سپس عدس را اضافه کنید و پس از ده دقیقه، کلم برگ را ریز خرد کنید و به همراه پیاز داغ، سیر داغ و ادویه در آش بریزید.

3. هویج نگینی را به همراه برگ های کرفس خرد شده اضافه کنید و اجازه دهید تمام مواد پخته شوند.

4. در این مرحله، رشته آش را در قابلمه بریزید تا نرم شود. در پایان، کشک را در آش بریزید و نمک آن را نیز اندازه کنید.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۸ دي
کدخبر:5900منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5900.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر