یک قالب کوچک از پوره عدس و بلغور با سالاد، ناهاری خوشمزه و کم هزینه برای یک روز کاری شماست.
به گزارش لقمه، ارزش غذایی این غذا به شرح زیر است:
انرژی 334 کیلوکالری، چربی اشباع 1.5 گرم، مجموع چربی 10.8 گرم، مجموع کربوهیدرات 36.7 گرم، فیبر رژیمی 13.2 گرم، پروتئین 16.4 گرم، سدیم 998 میلیگرم.
زمان آمادهسازی: 10 دقیقه و زمان پخت: 30 دقیقه خواهد بود.
مواد لازم برای 4 نفر:
آب 3 پیمانه
عدس 1 پیمانه
بلغور ½ پیمانه
جعفری ریز خرد شده ½ پیمانه + ¼ پیمانه
پیاز قرمز 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
خیار 2 عدد
لیمو ترش کوچک 1 عدد
پاپریکا ½ قاشق چایخوری
سماق ½ قاشق چایخوری + ½ قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری
زیره آسیاب شده مقدار کمی
طرز تهیه:
هر کدام از پیازها را در ظرف جداگانه خرد کنید.
عدسها و آب را در قابلمه بریزید. در آن را گذاشته و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
کف روی آب را گرفته و دور بریزید. شعله را کم کرده و اجازه دهید عدسها برای 25 دقیقه آبپز شوند.
عدس را از روی حرارت برداشته و بلغور را اضافه کرده و هم بزنید. در ظرف را گذاشته و کنار بگذارید.
2 عدد پیاز قرمز بزرگ را باریک خرد کنید.
در همین حین روغن را در تابهای روی شعله زیاد حرارت دهید. 1 عدد پیاز خرد شده را افزوده و در تابه را برای 5 دقیقه بگذارید تا نرم شود.
پیاز سرخ و نرمشده را به مخلوط عدس بیافزایید. هم بزنید تا ترکیب شوند. (اگر خیلی آبکی است، بلغور بیشتری اضافه کنید.)
1 عدد پیاز خرد شده را در کاسهای بریزید. ½ پیمانه جعفری خرد شده، سماق، پابریکا و مقدار کمی زیره و فلفل را با هم مخلوط کنید. پیاز اسپایسی آماده است. آنها را کنار بگذارید.
آب لیمو ترش را بگیرید.
گوجه فرنگی و خیار را خرد کنید و با 1 عدد پیاز خرد شده ترکیب کنید. آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.
½ قاشق چایخوری سماق، ¼ پیمانه جعفری ریز شده و ½ قاشق چایخوری نمک به آنها بیافزایید. سالاد این غذا آماده است آنها را کنار بگذارید.
عدسها را به صورت قالبی (با اسکوپ یا قاشق گود) در بشقابهای سرو ریخته همراه با مخلوط پیاز اسپایسی و سالاد سبزیجات سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست