روش تهیه املت پنیر


املت پنیر صبحانه و پیش غذای ترکیه ای به حساب می آید.

مواد لازم:
تخم مرغ 5عدد
آرد 1قاشق سوپخوری
نمک.فلفل و روغن مقداری
پنیر خامه ای 100گرم
جعفری خرد شده 3قاشق سوپخوری
زیتون سیاه و سبز (برای تزیین) به مقدار لازم
 

روش تهیه :
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید وآرد.

نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس پنیر را به صورت مکعب های نیم سانتیمتری خرد و در تخم مرغ بریزید.جعفری خرد شده را نیز بیفزایید و کاملا هم بزنید.

اکنون تابه ای را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

سپس روغن را اضافه کنید و هنگامی که روغن داغ شد مایه را در آن بریزید.در تابه را بگذارید و شعله را ملایم نمایید تا تخم مرغ ها بسته شوند.

در پایان املت را در ظرفی قرار دهید و روی آن را با برش های زیتون تزیین کنید.

 

دستور از خانم خدادادی

 

بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر
کدخبر:5906منبع:اختصاصی لقمهتاریخ انتشار:۱۳۹۳ دوازدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5906.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر