اگر می خواهید سفره متفاوتی برای مهمانی خود در شب یلدا داشته باشید این دسر را تهیه کنید. در شب سرد یلدا این دسر با چای هم می چسبد.
مواد لازم
• 220 گرم بیسکویت شکلاتی
• 80 گرم کره آب شده
• 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین
• 80 میلی لیتر آب پرتقال
• 400 گرم پنیر خامه ای
• 150 گرم شکر
• 350 گرم خامه ی فرم گرفته
مواد لازم برای رویه
• 50 گرم شکر
• 3 قاشق چایخوری پودر آگارآگار
• یک پیمانه آب
• 400 گرم انار دانه شده
• ¼ پیمانه آب پرتقال
• یک قطره رنگ خوراکی
طرز تهیه
1. بیسکویت شکلاتی پودر شده را با کره ی ذوب شده مخلوط کنید و داخل قالب کمربندی مربع یا گرد 23 سانتی متری پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
2. پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بریزید و کنار بگذارید تا اسفنجی شود سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.
3. پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا با شکر مخلوط شود. ژلاتین حل شده خنک را اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را اضافه کنید، با لیسک به حالت دورانی هم بزنید و روی بیسکویت پرس شده بریزید.
4. در آخر مواد رویه را روی آن بریزید و صاف کنید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید .
5. برای تهیه مواد رویه، شکر ، آگار آگار و آب سرد را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و به جوش آید. سپس دانه های انار و آب پرتقال را اضافه کنید و دو دقیقه روی حرارت قرار دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
6. در صورت نیاز ، یک قطره رنگ خوراکی قرمز به مواد رویه اضافه کنید.