این شیرینی بیشتر به بیسکوئیت شبیه است. این شیرینی کلاسیک سوئدی بسیار پرادویه، نرم و باریک است. در طول تعطیلات سال نو از این شیرینی برای تزئین درخت کریسمس نیز استفاده می شود و آن را در شکل های مختلف همچون قلب یا حیوانات درست می کنند.
به گزارش لقمه، البته این شیرینی مراسمی هم دارد و آن اینکه باید آن را کف دست خود بگذارید، آرزو کنید و سپس به وسط کوکی ضربه بزنید. اگر کوکی به سه تکه تقسیم شد یعنی شما به آرزوی خود خواهید رسید.
• تعداد: 60 عدد
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• 1 3/4 پیمانه آرد کامل
• یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل
• یک قاشق چایخوری پودر دارچین
• نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• نصف قاشق چایخوری جوششیرین
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری پودر میخک
• 6 قاشق غذاخوری کره آب شده
• 3/4 پیمانه شکر قهوه ای
• 1/3 پیمانه شربت
• یک عدد تخممرغ بزرگ
• یک قاشق چایخوری وانیل
• شکر
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط آرد، پودر زنجبیل، پودر دارچین، بیکینگ پودر، جوششیرین، نمک و پودر میخک را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شکر و کره را با یکدیگر مخلوط کنید تا حالت خامه ای پیدا کند. شربت قند، زرده تخم مرغ و وانیل را به آنها اضافه کنید. سپس به تدریج مواد خشک را به آنها اضافه کنید و با سرعت پایین همزن برقی، هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کنند. با کاردک مواد را هم بزنید تا کاملا خمیری شکل شوند.
3. خمیر را با وردنه تا حد امکان نازک کنید و سپس روی آن پلاستیک بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
4. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید و کنار بگذارید. خمیر را از یخچال خارج کنید و با قالب گرد آنها را برش دهید و با فاصله داخل سینی فر بچینید.
5. شیرینی ها را 11 تا 12 دقیقه در فر بگذارید تا برشته شوند. آنها را از فر خارج کنید. روی آنها شکر بریزید و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست