روش تهیه كبـاب اسـكندر


کباب سنتی اسکندر نوع خاصی از کباب هست که بصورت دونر کباب ترکی آماده می شود.

مواد لازم برای یك نفر

فیله گوساله: 250 گرم

سینه مرغ خرد شده: 50 گرم

زعفران دم كرده : یك قاشق سوپخوری

آب پیاز: دو پیمانه

نمك و فلفل: به میزان لازم

دوغ: یك پیمانه



طرز تهیه

چربی‌های اضافی اطراف گوشت را با چاقوی تیز می‌گیریم. فیله را روی تخته گوشت قرار داده و با پشت لبه تیز كارد آشپزخانه ضربه‌های موازی روی گوشت زده تا تار و پود گوشت باز شده و نازك‌تر شود. این كار به جذب مواد مرینت گوشت كمك می‌كند.

وقتی گوشت به صورت ورقه‌ای باز شد، گوشت را به پهنای 10 سانتی‌متر برش زده و به همراه مرغ برای دو تا چهار ساعت در مخلوط دوغ، آب پیاز، كمی نمك، فلفل و زعفران می‌خوابانیم و در یخچال قرار می‌دهیم، به این عمل مرینت كردن گوشت می‌گویند. پس از این زمان گوشت را به سیخ كشیده و اضافه‌های گوشت را از اطراف گرفته تا شكل مرتب و منظمی روی سیخ داشته باشد. سینه‌های مرغ را نیز كمی با پشت كارد كوبیده تا گوشت مرغ نیز از هم كمی باز شود.

گوشت مرغ را روی فیله به صورت زیگزاگ چیده و با نوك كارد روی فیله‌های مرغ می‌كوبیم تا گوشت مرغ كاملا به فیله بچسبد و هنگام پخت مرغ و گوشت از هم جدا نشود. حال باید كباب را روی آتش قرار دهیم. ابتدا مرغ را روی آتش قرار می‌دهیم و پس از این‌كه كمی خودش را گرفت، سیخ را برگردانده و روی دیگر را كباب می‌كنیم.
 
سیخ را مرتب بر می‌گردانیم و گوشت را با آتش ملایم كباب می‌كنیم تا كباب خوش‌رنگ و مغز پخت شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي
کدخبر:5969منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۲ يازدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5969.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر