معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اولویت امسال هفته بسیج تغذیه را تاکید بر کاهش مصرف نمک و روغن ذکر کرد.
به گزارش لقمه، محسن مقدمی اظهار داشت: با توجه به روند رو به گسترش بیماریهای قلبی عروقی، سکته مغزی، سرطان و ...، بهبود شیوه زندگی و اصلاح الگوی مصرف غذایی با هدف کاهش عوامل خطر تغذیهای با تأکید بر کاهش مصرف قند، نمک و چربی در اولویت قرار دارد.
وی اضافه کرد: برنامه بسیج آموزش همگانی تغذیه در قالب برنامه ارتقای فرهنگ و سواد تغذیهای جامعه در برنامه پنج ساله پنجم، هر ساله به مدت یک هفته در حوزه معاونت بهداشتی اجرا میشود و هفته بسیج آموزشی همگانی تغذیه در سال جاری با عنوان کاهش مصرف نمک و روغن از 14 تا 21 دی ماه جاری برگزار میشود.
مقدمی بیان کرد: با برنامهریزی به عمل آمده تمام سازمان و ارگانهای موثر در ارتقای سواد و دانش تغذیهای از جمله اداره آموزش و پرورش، معاونت امور فرهنگی شهرداری شیراز، سازمان صدا و سیما و سایر رسانهها، کارخانجات تولیدکننده مواد غذایی از جمله پگاه و ... ، ادارات و سازمانهای دولتی و غیردولتی در اصلاح الگوی غذایی مخاطب خود با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز همکاری میکنند.
وی گفت: با توجه به اهمیت موضوعهای مختلف، هرکدام از روزهای هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه با نام ویژهای نامگذاری شده است که روزهای اول تا هفتم به ترتیب، صنعت و کاهش مصرف نمک و روغن در غذاهای فرآوری شده، تغذیه و پیشگیری از فشار خون، ذائقهسازی در کودکان برای شکلگیری عادت غذایی صحیح، دانشآموزان سالم و میانوعدههای سالم، انتخاب و مصرف صحیح روغن، انتخاب و مصرف صحیح نمک و سلامت و تغذیه در خارج از منزل را شامل میشود.
بازگشت به صفحه نخست