بریانی گوشت


این غذا از انواع پلوهای ایرانی است که معمولاً یکی از غذاهای عید نوروز هم به حساب می آید.

مواد اولیه:

گوشت گوسفندی                             500 گرم
فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی بزرگ          از هر کدام یك عدد
نعنا، گشنیز و جعفری خرد شده            سه قاشق غذاخوری
ادویه كاری                                      دو قاشق غذاخوری
فلفل                                             نصف قاشق سوپخوری
برنج                                               چهار پیمانه
زعفران دم كرده                                یك قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ                                         سه عدد


 طرز تهیه:                                                                     

ابتدا پیاز را خرد كرده و سرخ كنید بعد گوشت و گوجه‌فرنگی له شده را به آن بیفزایید و مقداری از ادویه‌ را نیز به مخلوط اضافه كنید. برنج را داخل آب در حال جوش ریخته فلفل دلمه‌ای خلال شده، فلفل ادویه‌ کاری و سبزی‌ها را داخل آن بریزید و آبكش كنید. در قابلمه‌ مقداری روغن ریخته و مواد گوشت و برنج را لا به لا داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید دم بكشد. این بریانی خوشمزه آماده است.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۷ دي
کدخبر:599منبع:مجله خانواده سبز شماره 55 صفحه 103تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و هفتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-599.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر