کپک خاکستری کیوی را جدی بگیرید


مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کپک خاکستری میوه کیوی، یکی از مهمترین بیماری‌هایی است که پس از برداشت کیوی بروز می‌یابد.

به گزارش لقمه، محمد اخوان اظهار کرد: کپک خاکستری جزء خطرناکترین بیماری‌های کیوی محسوب می‌شود که معمولا در سردخانه‌ها بیشتر بروز می‌کند.

وی افزود: معمول‌ترین نشانه این بیماری، نوعی پوسیدگی نرم در دمگاه یا محل‌های زخمی میوه است. شروع این بیماری قبل از برداشت میوه در باغ اتفاق می‌افتد. میوه‌های آلوده کف باغ، علف‌های هرز، برگ درختان کیوی ریخته شده پای درخت و درختان مرکبات همجوار، محل مناسبی برای زمستان گذرانی قارچ این بیماری است.

اخوان خاطرنشان کرد: استفاده از دستکش هنگام برداشت میوه، جلوگیری از ضربه خوردن میوه‌ها هنگام چیدن و انبار کردن، حذف میوه‌های باقیمانده روی درخت و کف باغ، تهویه مناسب سردخانه‌ها به منظور جلوگیری از تجمع گاز اتیلن، هرس شاخه‌های زائد و ایجاد تهویه مناسب در باغ، برداشت به موقع و قبل از نرم شدن و رسیدن کامل میوه و سازماندهی میوه‌ها قبل از انبار کردن برای کاهش پوسیدگی انباری از جمله اقدامات برای جلوگیری از بیماری کپک خاکستری کیوی است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي
کدخبر:6006منبع:روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندرانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6006.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر