طرز تهیه هلو كباب غذای سنتی کرمانشاه


شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش‌طعم نیز دارد که هلو کباب یکی از آنهاست.

مواد لازم

• ۴۰۰ گرم گوشت بدون چربی
• ۱ پیمانه لپه
• ۲ عدد سیب‌زمینی نیم‌پز
• ۲ عدد تخم‌مرغ درشت
• نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه و دارچین
• روغن
• یک پیمانه آب‌لیموترش
• نصف پیمانه شکر
• یک پیمانه آب
• گردو و کشمش
• پیاز سرخ‌کرده



طرز تهیه

1. گوشت را در غذاساز یا یک‌دو‌سه بریزید تا حالت کشسانی و چسبندگی پیدا کند.

2. لپه را با کمی آب و نمک بپزید. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن آنها را چرخ کنید.

3. داخل یک کاسه بزرگ، سیب‌زمینی نیم‌پز شده را رنده کنید. سپس لپه چرخ‌کرده، گوشت، نمک، فلفل سیاه، دارچین، زردچوبه و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا فرم چسبندگی داشته باشند.

4. دست های خود را کمی خیس کنید، مقداری از مایه را بردارید کف دست باز کنید و داخل آن، کشمش، گردو و پیاز سرخ شده بگذارید و قلقلی کنید. همه مایه را به همین ترتیب آماده کنید.

5. درون یک قابلمه کوچک روغن را داغ کنید و گوشت ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

6. در این مرحله باید هلوکباب ها را کف قابلمه بچینید. آب‌لیمو، شکر و آب را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. آنها را روی گوشت ها بریزید و با حرارت کم بگذارید تا پخته شوند.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۶ دي
کدخبر:6007منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6007.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر