روش تهیه ترشی قارچ و زیتون


لقمه: خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید.

مواد اولیه:


قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته          از هر کدام دو پیمانه

موسیر                                                     نصف پیمانه

سیر                                                        نصف پیمانه

نمک                                                        به میزان لازم

فلفل سبز                                                چهار عدد

پودر کاری                                                 یک قاشق غذاخوری

پودر انبه                                                   چهار قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                              پنج قاشق غذاخوری

سرکه                                                      به میزان لازم

فلفل سیاه و زردچوبه                               از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

 
 
طرز تهیه: 
برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند * بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.
 
نکته:
 این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.
 

فرشته عطایی، کارشناس قنادی

در تاریخ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۸ دي
کدخبر:603منبع:مجله آشپزی خانواده سبز - شماره 61تاریخ انتشار:۱۳۹۰ هشتم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-603.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر