روش تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی


نام اصلی این غذا، پای فریتو (frito pie)است.

مواد اولیه : برای 6 نفر

گوشت چرخ کرده 900 گرم
فلفل شیرین 3 قاشق غذاخوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چای خوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
آب 2 فنجان
لوبیا چیتی 425 گرم
چیپس ذرت 4.5 فنجان
پنیر چدار رنده شده 170 گرم
گوجه فرنگی خرد شده 3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 6 قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده - اختیاری) به مقدار لازم


طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شده و بپزد.

سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.


حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت 12 تا 15 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.


برای سرو، چیپس را بین 6 ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۲ دي
کدخبر:6047منبع:سورانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و دوم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6047.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر