آموزش مرحله به مرحله لواشک کیوی
لواشك همان عصاره گرفته شده ی میوهها است که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچهها می باشد.
لقمه: متخصصان تغذیه به آن اكستراكت میگویند و با خشك كردن به دست میآید. لواشک را می توانید از میوه های مختلف می توانید درست کنید و همین طور هم می توانید چند میوه را با هم مخلوط کرده و درست کنید. چون لواشك نوعی عصاره تغلیظ شده میوههاست، خواص آن را باید با توجه به میوه اولیه شناخت.
مواد لازم:
کیوی ۱کیلو
نمک مقداری
طرز تهیه:
۱.کیوی ها را بعد از اینکه پوست کردیم خرد می کنیم و با نمک مخلوط و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.(آب اضافه نمیکنیم چون خود کیوی ها آب می اندازند).
۲.هر چند وقتی هم می زنیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا له شوند.
۳.بعد از اینکه آبش تبخیر شد از روی حرارت برمی داریم و دوباره یک مقدار با گوشت کوب کیوی ها را له می کنیم تا مایه یکدست شود.
۴.حالا کف سینی رو با یک لایه نایلون می پوشانیم و مایه رو به طور یکنواخت روش پهن می کنیم.
۵.بعد سینی رو می گذاریم روی بخاری تا لواشک خشک شود بعد هم با قیچی به شکل دلخواه مان برش می زنیم.
نکته:
۱.حتما از سینی استیل استفاده کنید چون گرما رو بهتر به خودش می گیرد.
۲.می توانید نمک رو هم حذف کنید ولی با نمک طعمش خیلی بهتر می شود.
کدخبر:605منبع:آشپزی شیرینتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و يکم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-605.aspx