دستور پخت سوپ مرغ و نودل مکزیکی


این غذای خوشمزه مکزیکی برای 6 نفر آماده می شود.

مواد لازم

• یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک عدد پیاز سفید خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• یک پیمانه هویج خرد شده
• 6 حبه سیر رنده شده
• 450 گرم سینه مرغ بدون استخوان
• 6 پیمانه آب مرغ
• 400 گرم کنسرو گوجه فرنگی
• 1.5 پیمانه نودل ورمیشل
• یک عدد فلفل هالوپینو خرد شده
• نصف قاشق چایخوری گشنیز
• یک قاشق چایخوری زیره سبز
• نصف قاشق چایخوری زردچوبه
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
• یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• آب دو عدد لیموترش

طرز تهیه

1. در یک قابلمه روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس هویج را اضافه کنید و تفت دهید.

2. سیر و فلفل هالوپینو را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه دیگر تفت دهید.

3. گوجه فرنگی ها و آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید، بجوشد. هنگامی که مرغ ها پختند، آنها را از قابلمه خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

4. حرارت را کم کنید و ورمیشل و ادویه (نمک، فلفل، گشنیز، زردچوبه و زیره سبز) را به همراه آب دو عدد لیموترش اضافه کنید.

5. 5 دقیقه پس از پختن ورمیشل ها، حرارت را خاموش کنید.

6. این سوپ را به همراه گشنیز تازه و قاچ های لیموترش سرو کنید. 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
کدخبر:6061منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6061.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر