نکات مهم پخت و پز


برای اینکه آشپزی خوبی داشته باشید، بهتر است این نکات را رعایت کنید.

1 - برای پخت گوشت قرمز از ابتدا آب سرد به آن اضافه کنید و در آخر طبخ به آن نمک بیفزایید.

2 - برای پخت گوشت سفید ابتدا آب گرم به آن اضافه کنید و نمک را همان اول به غذا بیفزایید.

3 - برای این که برنج شما خوب قد بکشد و دانه باشد 24 ساعت قبل از پخت، برنج را با آب ولرم بشویید و بعد 2 تا 3 سانتی‌متر روی آن را آب بریزید. برای هر کیلو، نصف لیوان نمک که بهتر است از نوع سنگ نمک باشد به برنج خیس کرده اضافه کنید. هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید و به اصطلاح به برنج شوک دهید. این کار باعث قد کشیدن برنج می‌شود.

4 - در انتها برای این که خورش شما به روغن بیفتد در پایان پخت یک تکه یخ به خورش اضافه کنید. این کار باعث می‌شود روغن خورش روی آن جمع شود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
کدخبر:6072منبع:چاردیواریتاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و چهارم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6072.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر