طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال


قزل آلا یکی از پر مصرف ترین ماهی هاست که با شیوه کبابی نیز خوشمزه تر می شود.

مواد لازم 

4 ماهی قزل آلا تازه 

2 عدد لیمو 

جعفری تازه خرد شده 

نمک و فلفل برای طعم و مزه 

4 قاشق غذاخوری کره 




طرز تهیه

مرحله 1

ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم. سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم. 



مرحله 2

هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود.



مرحله 3

و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
کدخبر:6085منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سي ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6085.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر