قزل آلا یکی از پر مصرف ترین ماهی هاست که با شیوه کبابی نیز خوشمزه تر می شود.
مواد لازم
4 ماهی قزل آلا تازه
2 عدد لیمو
جعفری تازه خرد شده
نمک و فلفل برای طعم و مزه
4 قاشق غذاخوری کره
طرز تهیه
مرحله 1
ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم. سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم.
مرحله 2
هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود.
مرحله 3
و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست