تولید 170 هزار تن کیوی/ هزینه بالای سردخانه‌ها اجحاف است


قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: امسال حدود 170 هزار تن کیوی از باغ‌های کشور برداشت شده که بیش از 80 درصد آن در استان مازندران و مابقی در استان‌های گیلان و گلستان تولید شده است.

به گزارش لقمه، عنایت الله بیابانی اظهار کرد: کیوی محصولی است که باغداران برای فروش آن بعضا از یک تا شش ماه نیاز دارند تا در سردخانه آن را نگهداری کنند اما سردخانه‌های کشور به دلیل محدودیت هر نرخی را برای خود تصویب می‌کنند و کشاورزان نیز مجبورند به این قیمت‌های بالا تن بدهند.

وی افزود: یکی از اجحاف‌هایی که در حق تولیدکنندگان کیوی می‌شود این است که اگر آن‌ها بخواهند محصولشان را یک ماه یا سه ماه در سردخانه نگهداری کنند باید حتما هزینه نگهداری کیوی را به مدت شش ماه به سردخانه‌داران بدهند و کسی نیست که در مقابل این بی قانونی پاسخگو باشد.

قائم مقام دبیرکل خانه کشاورز گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم کیوی حدود 2300 تومان در بازار است که نشان می‌دهد این محصول از نظر کیفی و کمی مشکلی ندارد.

بیابانی ادامه داد: ایران از نظر کیفیت بدون شک یکی از بهترین تولیدکنندگان کیوی در جهان است اما کشورهایی مانند نیوزلند‌،اسپانیا، ایتالیا و ... برترین تولیدکنندگان کیوی در جهان هستند.

به گزارش ایسنا، طی 9 ماهه امسال حدود بیش از 46 هزار تن ‌کیوی به ارزش بیش از 28 میلیون دلار به کشورهای متقاضی صادر شده است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ دي
کدخبر:6089منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سي ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6089.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر