شیرینی‌های نوروزی/
روش تهیه شیرینی برنجی برای نوروز


شیرینی برنجی شیرینی مخصوص کرمانشاه است که در ایام نوروز طرفدار بسیاری دارد و برای پذیرایی استفاده می شود.

مواد لازم:

روغن جامد — پیمانه

پودرقند– پیمانه ( ۵۸گرم)

زرده تخم‌مرغ– ۲ عدد ( ۴۰ گرم)

آرد برنج (بسیار نرم و الک شده) — پیمانه (۲۶۰ گرم)
هل (پودرشده) — ۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)

نمک — قاشق چای خوری

گلاب — یک چهارم پیمانه (۴۰ میلی لیتر)



روش تهیه:

۱- فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتی گراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛

۲. در ظرفی مناسب، روغن و پودرقند را ریخته و با همزن برقی هم‌بزنید تا نرم و لطیف شود؛

۳. سپس زرده تخم‌مرغ را به آن افزوده، به هم‌زدن ادامه دهید تا کرم­رنگ و کشدار شود؛

۴. آرد برنج، هل و نمک را به مایه بالا بیفزایید و کاملا مخلوط کنید؛

۵. گلاب را کم‌کم به مواد بالا اضافه کنید، سپس خمیر را در کیسه نایلونی بریزید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً استراحت کند (باید توجه داشته باشید که این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر مقداری شل‌تر است). پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود؛

۶. از خمیر به اندازه دلخواه برداشته، به شکل گرد فرم دهید و با فاصله مناسب در سینی شیرینی‌پزی بچینید و روی آن را با مُهر مخصوص نان برنجی نقش انداخته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد؛

۷. پس از پخت، از فر بیرون آورده و پس از یک ساعت روی پنجره فلزی قرار دهید تا خنک شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.


نکته:
زمانی‌که سینی را از فر بیرون می‌آورید، بگذارید نان برنجی‌ها کاملاً سرد شود، سپس از سینی بردارید و روی پنجره فلزی قرار دهید.
مهم ترین نکته در پخت نان برنجی داشتن آرد برنج مناسب و لطیف است.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۵ بهمن
کدخبر:6118منبع:ساناز سانیاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ پنجم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6118.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر