مرغ شکم پر به صورت درسته یکی از انواع غذاهایی است که شما می توانید در عید نوروز برای مهمانان خود استفاده کنید و راحت نیز آماده می شود.
مواد اولیه :
مرغ یك عدد
زعفران آبكرده سه قاشق سوپخوری
ساقه تازه كرفس دو عدد
پیاز كوچك یك عدد
روغن زیتون 4/1 پیمانه
هویج یك عدد
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای یك عدد
زنجبیل رندهشده یك قاشق چایخوری
كره 50 گرم
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را شسته و آن را خشك میكنیم، سپس آن را كاملا به روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك و فلفل آغشته كرده و از این مواد برای مزهدار كردن داخل شكم مرغ هم استفاده میكنیم. در مرحله بعد داخل شكم مرغ را با هویج حلقهشده، فلفل دلمهای خلالی شده، كرفس خرد شده، پیاز درسته و زنجبیل پر میكنیم.
در آخر مرغ را به زعفران آغشته كرده و با كمك دست به آرامی پوست سینه را بلند كرده و در هر طرف سینه مقداری كره میگذاریم تا در حین پخت به خورد مرغ برود.
دو تا سه ساعت میگذاریم تا مرغ مزهدار شده و مواد به خورد آن برود، سپس مرغ را در سینی چرب شدهای قرار داده و در طبقه وسط فری كه با دمای 180 درجه سانتیگراد از یك ربع قبل گرم كردهایم، به مدت دو ساعت میگذاریم تا پخت آن انجام شود.
بازگشت به صفحه نخست