غذاهای نوروزی/
طرز تهیه مرغ درسته با سبزیجات برای پذیرایی در ایام نوروز


مرغ شکم پر به صورت درسته یکی از انواع غذاهایی است که شما می توانید در عید نوروز برای مهمانان خود استفاده کنید و راحت نیز آماده می شود.

مواد اولیه :

مرغ یك عدد

زعفران آب‌كرده سه قاشق سوپخوری

ساقه تازه كرفس دو عدد

پیاز كوچك یك عدد

روغن زیتون 4/1 پیمانه

هویج یك عدد

آبلیمو دو قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای یك عدد

زنجبیل رنده‌شده یك قاشق چایخوری

كره 50 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم



طرز تهیه

مرغ را شسته و آن را خشك می‌كنیم، سپس آن را كاملا به روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك و فلفل آغشته كرده و از این مواد برای مزه‌دار كردن داخل شكم مرغ هم استفاده می‌كنیم. در مرحله بعد داخل شكم مرغ را با هویج حلقه‌شده، فلفل دلمه‌ای خلالی شده، كرفس خرد شده، پیاز درسته و زنجبیل پر می‌كنیم.

در آخر مرغ را به زعفران آغشته كرده و با كمك دست به آرامی پوست سینه را بلند كرده و در هر طرف سینه مقداری كره می‌گذاریم تا در حین پخت به خورد مرغ برود.

دو تا سه ساعت می‌گذاریم تا مرغ مزه‌دار شده و مواد به خورد آن برود، سپس مرغ را در سینی چرب شده‌ای قرار داده و در طبقه وسط فری كه با دمای 180 درجه سانتی‌گراد از یك ربع قبل گرم كرده‌ایم، به مدت دو ساعت می‌گذاریم تا پخت آن انجام شود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۸ بهمن
کدخبر:6153منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6153.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر