روش تهیه خورش آلو گشنیز غذای محلی جنوبی


در این خورش منظور از آلو (سیب‌زمینی) است. چون در سال‌های بسیار دور سیب‌زمینی از هندوستان وارد كشور شده بود، در جنوب كشور با نام آلوزمینی نامیده می‌شد.
مواد اولیه:

روغن یك پیمانه

پیاز بزرگ خرد شده یك عدد

سیر و ادویه خورشی یك قاشق چایخوری

فلفل قرمز یك قاشق چایخوری

گوشت 500 گرم

لیمو امانی چهار عدد

گشنیز ساطوری شده یك كیلوگرم

سیب‌زمینی سه عدد

نمك به میزان لازم

زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری



طرز تهیه:

مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم، سپس پیاز را به آن اضافه كرده، می‌گذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه‌، فلفل قرمز و گوشت را اضافه كرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم می‌زنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه می‌‌دهیم تا گوشت بپزد.

لیمو امانی‌ها را سوراخ كرده و در یك پیمانه آب خیس می‌‌كنیم و پس از این‌كه گوشت كمی پخت به آن اضافه می‌‌نماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیب‌زمینی‌ها به خورش می‌‌افزاییم. پس از 45 دقیقه كه خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمك و زعفران را اضافه كرده و پس از كمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر می‌داریم. 


بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۰ بهمن
کدخبر:6174منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6174.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر