در این خورش منظور از آلو (سیبزمینی) است. چون در سالهای بسیار دور سیبزمینی از هندوستان وارد كشور شده بود، در جنوب كشور با نام آلوزمینی نامیده میشد.
            
            
                مواد اولیه: 
روغن یك پیمانه 
پیاز بزرگ خرد شده یك عدد 
سیر و ادویه خورشی یك قاشق چایخوری 
فلفل قرمز یك قاشق چایخوری 
گوشت 500 گرم 
لیمو امانی چهار عدد 
گشنیز ساطوری شده یك كیلوگرم 
سیبزمینی سه عدد 
نمك به میزان لازم 
زعفران حل شده یك قاشق سوپخوری 
طرز تهیه:
مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، سپس پیاز را به آن اضافه كرده، میگذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه، فلفل قرمز و گوشت را اضافه كرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم میزنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. سه پیمانه آب افزوده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد. 
لیمو امانیها را سوراخ كرده و در یك پیمانه آب خیس میكنیم و پس از اینكه گوشت كمی پخت به آن اضافه مینماییم. گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیبزمینیها به خورش میافزاییم. پس از 45 دقیقه كه خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمك و زعفران را اضافه كرده و پس از كمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر میداریم. 
بازگشت به صفحه نخست