مواد لازم برای چهار نفر
گوشت فیله گاو: 600 گرم
عصاره گوشت: یك بسته
پیاز متوسط: دو عدد
سـیر: دو حبه
كره: 120 گرم
برنج: 400 گرم
روغن: دو قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای قرمز، سبز و زرد از هر كدام: یك عدد
نمك و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را شسته و در آب نیمگرم با مقداری نمك خیس میكنیم. فیله گاو را پاك كرده، شسته و به قطعات انگشتی خرد میكنیم. فلفلها را به اندازههای یك سانتیمتری خرد كرده، كنار میگذاریم. پیاز و سیرها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد میكنیم. نیمی از كره را در قابلمه ذوب كرده، پیاز را به همراه فلفل دلمهایها تفت میدهیم.
گوشت را به آنها اضافه كرده، بعد از پنج دقیقه فلفلها را جدا كرده و در ظرف دیگری میریزیم. به مخلوط گوشت و پیاز، عصاره گوشت محلول در آب را اضافه میكنیم و به مدت دو ساعت روی اجاق گاز قرار میدهیم. در اواخر پخت فلفل دلمهایها را كه نیمپز شده بودند، به مواد میافزاییم.
در انتهای پخت باید تقریبا آبی در ظرف باقی نماند. در یك قابلمه بزرگ آب زیادی ریخته و به جوش آورده، برنج خیس خورده را همراه با روغن درون آبجوش ریخته تا چند جوش بزند، سپس برنج را آبكش كرده و دم میكنیم. پس از پخت برنج، آن را در ظرف مناسب سرو ریخته و به همراه خورش رنگارنگ سرو میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست