اگر به دنبال یافتن دستورهای غذایی ساده برای شب ها هستید تا به همراه همسرتان نوش جان کنید، شاید این دستور غذایی ساده، سالم و البته خوشمزه مناسب حالتان باشد.
مواد لازم
• دو عد کدوسبز متوسط
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده
• ¼ پیمانه پیاز خرد شده
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• دو حبه سیر رنده شده
• نصف پیمانه ذرت پخته
• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
• 1/3 پیمانه کنسرو لوبیا
• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.
2. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کنارههای آن را نگهدارید تا پاره نشود.
3. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجهفرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را 2 دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.
4. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود 20 دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.
بازگشت به صفحه نخست