طرز تهیه کدوسبز شکم پر


اگر به دنبال یافتن دستورهای غذایی ساده برای شب ها هستید تا به همراه همسرتان نوش جان کنید، شاید این دستور غذایی ساده، سالم و البته خوشمزه مناسب حالتان باشد.

مواد لازم

• دو عد کدوسبز متوسط

• یک عدد فلفل چیلی خرد شده

• ¼ پیمانه پیاز خرد شده

• یک قاشق چایخوری روغن زیتون

• دو حبه سیر رنده شده

• نصف پیمانه ذرت پخته

• 1/3 پیمانه گوجه فرنگی خرد شده

• 1/3 پیمانه کنسرو لوبیا

• نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

• دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده



طرز تهیه

1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید.

2. سر و ته کدوها را بگیرید و آنها را از وسط دو نیم کنید. با کمک قاشق توپی، داخل کدوها را خالی کنید. کناره‌های آن را نگهدارید تا پاره نشود.

3. در یک تابه بزرگ و نچسب، فلفل و پیاز را روی حرارت ملایم حدود 6 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. ذرت، گوجه‌فرنگی و لوبیا را اضافه کنید. همه مواد را 2 دقیقه تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و ¼ پیمانه پنیر و گشنیز به آنها اضافه کنید.

4. با قاشق کوچک، از مخلوط مواد داخل کدوها بریزید و در آخر، پنیر موزارلا روی آنها بپاشید. کدوها را بدون در حدود 20 دقیقه در فر بپزد تا کاملا نرم و پخته شوند.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۳ بهمن
کدخبر:6216منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و دوم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6216.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر