شیرینی های نوروزی/
طرز تهیه شکلات کاراملی برای پذیرایی ایام نوروز


این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.

مواد لازم :

کیک ( می تونید خودتون درست کنید یا از کیکهای آماده ای که در سوپرها هستند استفاده کنید )
شکلات تخته ای ترجیحا قهوه ای ( شیری )
دلی کارامل



طرز تهیه :

ابتدا کیک رو ورقه ای برش می دیم ( تقریبا 4 میلیمتر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمون یکی باشه ، برش می دیم ( من از در بطری استفاده کردم ) .


شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می ریزیم .


بعد قالب رو روی یه کاغذ روغنی بر می گردونیم تا شکلاهای اضافی بریزه و فقط یه لایه ای از شکلات ، جداره قالب رو بپوشونه .

قالب رو بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار بدین .

نکته : این شکلاتهای رو از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می تونید مصرف کنید .


دلی کارامل رو داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می ریزیم .


دلی رو تا اندازه ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایینر از سطح قالب باشه چون قراره روش کیک بذاریم .


در آخر برشهای کیکمون رو روش می ذاریم و قالب رو بمدت 20 دقیقه به فریزر هدایت می کنیم .


بعد از اینکه قالب رو از فریزر در آوردید ، شکلاتها رو ازش جدا کنید و نذارید وقفه بیفته .

می تونید کمی از دلی کارامل رو داخل حفره شکلات بریزید البته در اینصورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .

این شکلات 4 -3 روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
کدخبر:6217منبع:بهارسایتتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سي بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6217.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر