تاثیر غذاهای پرچرب در ابتلا به سرطان لوزالمعده


بر اساس اعلام مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی مشهد رژیم غذایی پرچرب مملو از گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد.

به گزارش لقمه، بر اساس مطالعات انجام شده بر روی عادات غذایی مشخص شد که با افزایش مصرف چربی های حیوانی، احتمال ابتلا به سرطان نیز افزایش می یابد.

بر پایه این گزارش، علت شناخته شده‌ای برای این سرطان بیان نشده است، اما تحقیقات بیانگر این مطلب است که افراد سیگاری دو برابر افراد غیر سیگاری به سرطان لوزالمعده مبتلا می ‌شوند. رژیم غذایی نیز ممکن است در ایجاد سرطان لوزالمعده دخالت داشته باشد، به طوری که این سرطان در افرادی که غذاهای پُرچرب، به خصوص چربی‌های حیوانی مصرف می‌ کنند، بیشتر مشاهده می ‌شود
بر اساس این مطالعه، احتمال ابتلای مردان به این بیماری بیشتر از زنان است و این رقم برای آنها 53درصد و زنان 23 درصد است.

همچنین درد مبهم در قسمت فوقانی شکم که گاه به پشت انتشار می ‌یابد و یا درد پشت که اغلب دایمی است و هنگام خوردن و دراز کشیدن بدتر می ‌شود و با نشستن و خم شدن به جلو بهتر می ‌شود. همچنین کاهش وزن شدید و سریع که با رژیم غذایی در ارتباط نباشد از جمله علائم این بیماری به شمار می رود.

پزشکان می گویند: ترک دخانیات، افزایش مصرف میوه و سبزیجات و محدود کردن مصرف گوشت قرمز و غذاهای چرب بهترین راه پیشگیری از ابتلا به سرطان لوزالمعده است.

در تاریخ ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۲ دي
کدخبر:623منبع: آریاتاریخ انتشار:۱۳۹۰ دوازدهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-623.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر