سالاد الویه را می توانید با این شیوه برای مهمانان تان تزئین کنید.
طرز تهیه
سعی میكنیم نانهای ساندویچی را به یك اندازه و كمی برشته انتخاب كنیم. حدود شش تا هفت سانتیمتر از جلوی هر نان را شبیه كفش در نظر میگیریم. قسمتی را كه پا در آن قرار میگیرد را فرض كرده و آن قسمت را با چاقو برش زده و جدا میكنیم. داخل آن را مقداری خالی كرده و با انواع سالادهایی كه شبیه سالاد الویه هستند پر میكنیم.
برای تزیین جلوی كفش، میتوانیم قبل از ریختن سالاد در آن با نوك چاقو سوراخهایی در دو ردیف كه مقابل هم باشند ایجاد كنیم و ساقه پیازچه را به عنوان بند كفشهایمان از آنها رد كنیم و با هویج یا گوجهفرنگی مینیاتوری روی هر كدام از كفشها را تزیین كنیم.
بازگشت به صفحه نخست