افزودن فولیک‌اسید به نان الزامی می‌شود


مسئولان حوزه سلامت در انگلیس تصمیم دارند به منظور جلوگیری از تولد کودکان مبتلا به نارسایی نخاعی استفاده از فولیک‌اسید را در حین تهیه خمیر نان الزامی کنند.

به گزارش لقمه، وزارت بهداشت انگلیس با الزامی ساختن افزودن فولیک‌اسید به نان‌ تلاش دارد تا سالانه از تولد 300 نوزاد مبتلا به نارسایی نخاعی پیشگیری کند.

آژانس استانداردسازی موادغذایی به دولت انگلیس توصیه کرده است در صورتی که مادران باردار ویتامین B9 بیشتری مصرف کنند حداقل 300 نوزاد در سال از ابتلا به نارسایی‌های مادرزادی چون «اسپینا بیفیدا» یا «مهره‌شکاف‌دار» مصون خواهند ماند.

فولیک‌اسید نوع مصنوعی از ویتامین B9 است که در طبیعت در گیاهان سبز وجود دارد اما در بدن انسان ذخیره نمی‌شود. به زنانی که قصد دارند باردار شوند توصیه می‌شود در طول این دوران و برای کمک به رشد جنین از این مکمل مصرف کنند اما میزان جذب آن پایین است.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی‌ میل، بحث‌ها در مورد ملزم ساختن تولیدکنندگان مواد غذایی به افزودن فولیک‌اسید در محصولاتشان طی دو دهه گذشته وجود داشته و برخی منتقدان معتقدند که این اقدام با ابتلای افراد به سرطان روده مرتبط است.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
کدخبر:6250منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و نهم بهمنلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-6250.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر